Viscolul a dărâmat bradul din curtea casei lui Băsescu: „Îmi pare tare rău!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bradul doborât de viscol FOTO Facebook
Bradul doborât de viscol FOTO Facebook

Fostul preşedinte Traian Băsescu a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie din curtea casei sale, în care apare un brad căzut la pământ de viscol. Liderul Mişcării Populare spune că îi pare foarte tare, dar că va planta mai mulţi brazi.

„Îmi pare tare rău. Viscolul a doborât bradul pe care îl aveam în curte. Voi planta mai mulţi“, a scris Traian B[sescu, pe pagina sa de Facebook.

Şi preşedintele PSD Liviu Dragnea a postat o fotografie în ton cu anotimpul. Liviu Dragnea s-a arătat nemulţumit de eforturile de deszăpezire ale Guvernului Cioloş, precizând că el se ocupa cu scoaterea oamenilor din nămeţi pe vremea când era ministru.

„În ultimii ani, când venea viscolul, mă ocupam de deszăpezire şi scoteam oamenii din nămeţi. Acum, "se ocupă" Guvernul Cioloş... Noroc că au lăsat destule troiene, cât să pot face un om de zăpadă“, a scris Dragnea, pe pagina sa de Facebook.

Dragnea a explicat astăzi că greşeala gramaticală făcută iniţial, aceea de a scrie „dezăpezire“ în loc de deszăpezire a fost din cauza faptului că avea mâinile îngheţate. „Am făcut un om de zăpadă şi aveam mâinile îngheţate“, a spus Dragnea.

dragnea om de zapada
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite