VIDEO USR-PLUS a sesizat DNA şi Poliţia după apariţia unui clip în care angajaţi ai Primăriei falsifică semnături pentru candidaturile lui Daniel Florea şi Firea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alianţa USR-PLUS a anunţat că a sesizat Poliţia şi DNA după ce ieri a apărut un filmuleţ în care angajaţi ai Primăriei Sectorului 5 par că falsifică semnături pentru candidaturile primarului Sectorului 5, Daniel Florea, şi primarului general Gabriela Firea. „Furtul (=peseditul) este în firea lor!”, a afirmat ieri Vlad Voiculescu.

„Am făcut sesizare la Poliţia Română şi DNA pe tema privind filmarea procesului de colectare a semnăturilor pentru alegerile locale Bucureşti 2020, sector 5 şi PMB, în favoarea lui Daniel Florea şi Gabriela Firea”, a anunţat Octavian Berceanu, consilier general din partea USR.

„Furtul (=peseditul) este în firea lor!

La primăria defectă a Sectorului 5, oameni plătiţi din bani publici falsifică semnături de zor pentru PSD, Florea şi Firea.

Aceasta este imaginea tragică a administraţiilor locale din Bucureşti conduse de baroni”, a scris Vlad Voiculescu ieri pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite