VIDEO Ecaterina Andronescu, surprinsă când a aţipit într-o emisiune TV, în timp ce se vorbea despre revocarea lui Kovesi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a fost surprinsă în timp ce a aţipit într-o emisiune a România TV. Reprezentanta social-democraţilor nu ar fi primul politician suprins când aţipeşte în spaţiul public, fiind deja cunoscut „cazul Goţiu“

Prezentă în studioul România TV alături de fostul senator PSD Daniel Savu şi Violeta Vijulie (reprezentant PNL), Ecaterina Andoroescu dă semne că nu-şi mai poate ţine ochii deschişi şi aţipeşte. Iniţial, persoana care vorbea era europarlamentarul Theodor Stolojan. Ulterior, îi e dat cuvântul lui Daniel Savu. 

În timp ce Savu vorbea despre politica la zi, dar mai ales despre revocarea Laurei Codruţa Kovesi, Ecaterina Andronescu încerca să nu aţipească. Primele imagini au fost publicate de jurnalistul de investigaţie Ovidiu Vanghele pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, a apărut şi un alt video mai lung din timpul emisiunii în care se poate observa că discuţia despre revocarea şefei DNA nu te poate ţine de fiecare dată concentrat. 

Problema privind „oboseala“ politicienilor nu e nouă. Cel mai recent exemplu este cel al senatorului USR Mihai Goţiu, suprins de două ori în 2017 când a aţipit în plenul Parlamentului. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite