VIDEO Cum i-a bătut Crin Antonescu obrazul lui Vasile Blaga, în timpul discursului din Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gesturile lui Crin Antonescu din timpul discursului lui Vasile Blaga  FOTO Adevărul
Gesturile lui Crin Antonescu din timpul discursului lui Vasile Blaga  FOTO Adevărul

Discursul lui Vasile Blaga nu a părut a fi pe placul preşedintelui Senatului, Crin Antonescu. Aflat la prezidiu, în spatele lui Vasile Blaga, Crin Antonescu a întâmpinat discursul liderului PDL cu o serie de gesturi subtile, dar care trădau dezaprobarea.

În timp ce Vasile Blaga îi acuza pe cei de la USL că au construit un buget pe baza preferinţelor personale, Crin Antonescu chiar i-a bătut obrazul liderului PDL. „Ati fost mai preocupaţi să vă ceraţi între dumneavostră: cine va lua autostrăzile, cine va lua drumurile naţionale". La această afirmaţie a lui Blaga, Crin Antonescu i-a bătut obrazul.

În momentul în care Vasile Blaga a spus că „Avem fără doar şi poate un guvern incompetent condus de prim-ministrul Ponta", Crin Antonescu a reacţionat prompt.

Nici momentul în care Vasile Blaga îi acuza pe cei de la USL că îşi îndeplinesc propaganda prin intermediul televiziunilor favorabile, nu a fost pe placul lui Crin Antonescu.

„Românii trebuie să ştie că vor plăti impozite mai mari ca urmare a inconsecvenţei acestui Guvern. În cele 10 luni de înşelare a opiniei publice, avem zero rezultate în combaterea evaziunii fiscale, zero progrese în absorbţia fondurilor europene. Avem un Guvern incompetent condus de Victor Ponta. România e condamnată la stagnare şi în 2013 cu acest buget”, a mai spus Vasile Blaga, declaraţie taxată de Crin Antonescu printr-un nou gest.

În montajul de mai jos puteţi vedea câteva dintre reacţiile lui Crin Antonescu la discursul lui Vasile Blaga.

Reacţiile lui Crin Antonescu la discursul lui Vasile Blaga

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite