Victor Ponta se întâlneşte săptămâna viitoare cu Angela Merkel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta face efortuir pentru recunoaşterea internaţională
Premierul Victor Ponta face efortuir pentru recunoaşterea internaţională

Premierul Victor Ponta va face săptămâna viitoare o vizită la Berlin,unde va avea şi o întâlnire cu cancelarul german, Angela Merkel.

Premierul român va întreprinde în zilele de 10 şi 11 iunie o vizită oficială la Berlin, unde îl va întâlni pe cancelarul german, Angela Merkel, menţionează Deutsche Welle. DW mai comentează că întrevederea dintre cei doi oficiali a fost îndelung pregătită şi aşteptată cu „speranţă şi nerăbdare“ la Bucureşti.

”În cercurile politice oficiale de la Bucureşti, perfectarea acestei vizite este văzută ca o victorie politică semnificativă, menită să risipească norii care se adunaseră deasupra relaţiei româno-germane după criza politică din vara anului trecut”, notează Deutsche Welle.

Ponta a declarat recent că se va întâlni cu cancelarul german, Angela Merkel, ca şi cu alţi oficiali europeni, precum prim-ministrul Poloniei, la o dată care urmează să fie stabilită.

În urmă cu două săptămâni, în cadrul oficial în care liderii europeni se salută înaintea lucrărilor Consiliului European, Ponta a avut o discuţie de câteva minute cu Merkel.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite