Victor Ponta, nou atac la Dragnea: Nu poţi fi preşedinte de partid şi să te duci la Înalta Curte. Nu sunt de acord cu stilul monarhic de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Victor Ponta l-a criticat din nou modul în care Liviu Dragnea conduce partidul. Fostul premier l-a acuzat pe Drganea că „a băgat şopârle“ atunci când a spus despe el că a cerut funcţii în Guvern. Ponta i-a sugerat lui Dragnea să demisioneze din fruntea partidului pentru că are probleme penale.

„Nu sunt de acord cu stitlul lui Liviu Dragnea de a conduce monarhic partidul. Vreau ca PSD să guverneze foarte bine, mai bine decât au guvernat Adrian Năsatse şi Ponta“, a spus fostul premier PSD, Victor Ponta, care i-a amintit lui Liviu Dragnea că el a demisionat din fruntea partidului în momentul în care i s-a deschis dosar penal. „Nu poţi fi preşedinte de partid şi să te duci la Înalta Curte“, a mai spus Ponta, cu trimitere la procesul lui Liviu Drganea care se judecă în această perioadă la Curtea Supremă. 

De asemenea, întrebat dacă a cerut o funcţie în Guvern, Pontaa spus că e o „şopârlă“ băgată de Liviu Drganea. „Nu e frumos să bagi şopârle. N-am cerut nicio funcţie. Când eşti ditamai preşedintele PSD, e corect să bagi şopârle?“, a comentat Ponta. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite