Victor Ponta: "Creşterea economică din trimestrul II este meritul actualei guvernări"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta a susţinut că a primit semnale că investitorii străini îşi continuă proiectele în România FOTO: Mediafax
Premierul Victor Ponta a susţinut că a primit semnale că investitorii străini îşi continuă proiectele în România FOTO: Mediafax

"Realitatea este că, în trimestrul I, a fost un alt guvern şi am avut scădere economică, iar în trimestrul II am fost noi şi am avut creştere", a declarat marţi premierul Victor Ponta. El a ţinut să precizeze că sunt voci care pun pe seama actualei guvernari doar veştile rele, iar atunci când se întâmplă ceva bun "e meritul forţei divine".

În continuare, principalele declaraţii ale premierului Victor Ponta: 

Datele Institutului Naţional de Statistică arată că în trimestrul doi, din punct de vedere tehnic, am avut o creştere economică. Nu vreau să spun neapărat că în trimestrul I a fost un alt guvern şi am avut scădere economică, iar în trimestrul doi am fost noi şi am avut crestere. E o realitate. Aşa cum unii spuneau că din cauza noastră a crescut cursul euro-leu, acum, când a scăzut înţeleg că nu mai e datorită nouă.

Numai când se întâmplă ceva rău e din cauza noastră, iar dacă se întâmplă ceva bun e meritul forţei divine.

Important este ca astfel de veşti au un rol important pe zona economică şi pe zona de stabilitate financiară.

Guvernul este obligat să restituie proprietarilor de autovehicule o sumă totală de 400 milioane euro, reprezentând taxa auto percepută ilegal de fostul Executiv. Ei (membrii fostului guvern-n.r.) au mâncat şi noi plătim. Aşa este cu taxa auto, ca şi cu multe alte lucruri.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite