Vicepreşedintele PMP Florin Secară a trecut în barca UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Secară a fost votat vicepreşedinte PMP la Congresul din iunie FOTO Arhiva Adevărul
Florin Secară a fost votat vicepreşedinte PMP la Congresul din iunie FOTO Arhiva Adevărul

Florin Secară, ales vicepreşedinte PMP la Congresul din iunie, a demisionat din partidul condus de Elena Udrea şi s-a înscris în UNPR.

Florin Secară a fost ales vicepreşedinte al partidului pentru relaţii cu mediul de afaceri şi patronate la Congresul PMP din iunie.

Dezertări în serie la PMP

La începutul lui februarie, PMP se lăuda cu faptul că a reuşit să strângă15 parlamentari. Scorul mic de la europarlamentare obţinut de PMP le-a şters însă entuziasmul multora care credeau în reuşitele unui proiect nou. Astăzi, preşedintele PMP, Elena Udrea, primeşte câte o demisie la interval de câteva zile. Ultimii care au părăsit formaţiunea condusă de Elena Udrea sunt doi deputaţi sprijiniţi de aceasta pentru a obţine funcţii în partid. Deputaţii Florin Secară şi Florin Gheorghe au fost aleşi vicepreşedinţi ai PMP la primul Congres al formaţiunii din 7 iunie, pentru ca în mai puţin de două luni să declare că nu se mai regăsesc în proiectul politic girat de preşedintele Traian Băsescu.

Tot în iarnă, conducerea partidului anunţa şi intrarea liberalului Aurel Niculae în PMP, care de câteva zile se află în UNPR. Tonul plecărilor a fost dat imediat după Congresul din şapte iunie de fostul ministru de Externe, Theodor Baconschi, care a ratat drumul din mai către Parlamentul European, şi de Adrian Papahagi, înfrânt de Elena Udrea în competiţia pentru şefia PMP.

Citeşte şi:

De ce a ales-o Băsescu pe Udrea

Preşedintele Traian Băsescu şi-a desemnat favoritul pentru alegerile prezidenţiale din această toamnă. „Categoric o voi susţine pe Elena Udrea“, a spus preşedintele, abandodându-l astfel pe Cristian Diaconescu, omul pe care se angajase public să-l sprijine.

Elena a înmuiat inima lui Traian

Liderul PMP, Elena Udrea, l-a convins pe preşedintele Traian Băsescu să fie alături de ea în campania pentru alegerile prezidenţiale din toamnă şi nu de Cristian Diaconescu. „Categoric o voi susţine!“, a confirmat şeful statului.

Udrea îl forţează pe Băsescu să o susţină

Elena Udrea, preşedintele PMP, a primit astăzi girul partidului pentru a candida la alegerile prezidenţiale şi insistă acum ca preşedintele Traian Băsescu să o susţină pe ea, nu pe Cristian Diaconescu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite