Valeriu Steriu: Astăzi am avut o tragedie naţională, iar tot ce a putut Preşedintele României a fost să atace PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Steriu - FOTO Eduard Enea
Valeriu Steriu - FOTO Eduard Enea

Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, l-a atacat sâmbătă pe preşedintele Klaus Iohannis pe motiv că a politizat tragedia de la Ialomiţa. „Tot ce a putut a fost să atace PSD”, afirmă Steriu, care a adăugat şi că preşedintele „nu e adaptat la ce se întâmplă în ţară”.

Avem un preşedinte care a blocat în ultimul an orice, aşa că acum spune ce nu a făcut, că nu poate spune ce a făcut. Cred că e o zi de campanie în care e nervos că a făcut drumul până în Moldova. Eu nu l-am văzut de multe ori la Iaşi sau în vreun spital, dar ştiu că vinerea blochează traficul cu coloana de maşini pentru a merge acasă. Avem un preşedinte care nu e adaptat la ce se întâmplă în ţară. A mers în America şi a venit cu o şapcă. Astăzi am avut o tragedie naţională, iar tot ce a putut Preşedintele României a fost să atace PSD”, a afirmat Valeriu Steriu pe Facebook.

Acesta s-a referit la declaraţiile preşedintelui de sâmbătă, când, la reuniunea PNL de la Iaşi, în contextul discuţiilor despre Autostrada Moldovei, a afirmat că lipsa de infrastructură ucide la fel cum şi corupţia ucide şi că „această nepăsare criminală a PSD-iştilor costă vieţi, costă vieţi de român”.

 „Această autostradă (Autostrada Moldovei - n.r.) se va face. Avem nevoie de infrastructură, de infrastructură rutieră, de infrastructură digitală. Astăzi avem din păcate un exemplu de ce e nevoie de infrastructură decentă. Azi dimineaţă am primit un mesaj cutremurăror. Între Urziceni şi Slobozia a avut loc un accident groaznic cu 10 morţi si aproape 10 răniţi grav. Ce poţi să spui? Condoleanţe, âmi pare rău! Ce să înţelegem? Să înţelegem că lipsa de infrastructură ucide, la fel cum si corupţia ucide, Această nepăsare criminală a PSD iştilor costă vieţi, costă vieţi de români”, a spus preşedintele.

Zece persoane au murit şi alte 7 au fost rănite într-o coliziune dintre un microbuz, în care se aflau 17 pasageri, şi un TIR care a pătruns pe contrasens. Nenorocirea a avut loc pe DN2A, sat Sf. Gheorghe, comuna Balaciu, sâmbătă dimineaţă, 5 octombrie, în jurul orei 05.15. Pasagerii din microbuz erau din Ialomiţa şi se îndreptau către locurile de muncă din Bucureşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite