USR Ilfov îl acuză pe Pandele că şi-a trimis „mafia” să intimideze echipa de campanie a Alianţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

USR Ilfov afirmă într-un mesaj pe Facebook că actualul primar din Voluntari Florentin Pandele şi-a trimis „mafia” să intimideze echipa de campanie a Alianţei USR-PLUS. „Echipa a fost înconjurată şi ameninţată de aproximativ 40 de indivizi, care le-au transmis colegilor noştri să înceteze cu promovarea candidatului nostru”, mai afirmă USR Ilfov.

„TRIMIŞI SĂ INTIMIDEZE: MAFIA LUI PANDELE ATACĂ USR-PLUS

Ieri, echipa Alianţei USR PLUS care împărţea materiale de precampanie în Voluntari a fost înconjurată şi ameninţată de aproximativ 40 de indivizi, care le-au transmis colegilor noştri să înceteze cu promovarea candidatului nostru, Bogdan Rolea”, precizează USR Ilfov într-un mesaj pe Facebook.

Filiala a adăugat apoi că echipa a depus declaraţie la poliţie însă la ieşire s-a trezit că era aşteptată de aceeiaşi agresori.

„Colegii noştri au trebuit să se apere de atacurile verbale, de insulte şi de ameninţări şi chiar să-şi protejeze materialele de campanie pe care oamenii lui Pandele au încercat să le smulgă. Echipa Alianţei a mers la poliţie şi a depus declaraţii privind cele întâmplate, ca să constate la ieşirea din sediu că erau în continuare aşteptaţi de agresori.

Un lucru e cert: Alianţa USR PLUS deranjează mafia şi combinaţiile din Ilfov, iar Voluntari nu face excepţie. După ce a încercat să ne împiedice să candidăm la Voluntari, Florentin Pandele trece la intimidări în stilul clanurilor interlope”, a conchis USR Ilfov.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite