Urarea lui Dragnea către Ponta, ţinta ironiilor: „La mulţi ani cu executare!“, „Să împărţiţi aceeaşi celulă cu Tăriceanu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Dragnea i-a urat „La mulţi ani!“ colegului Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook. Internauţii au reacţionat la mesajul liderului PSD, urându-le celor doi social-democraţi să aibă parte de ani de închisoarea cu executare sau să iasă cât mai repede din viaţa politică.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a postat, marţi dimineaţă, pe contul de Facebook, uo fotografie în care apare alături de Victor Ponta (cel care marţi face 44 de ani), având alăturat şi un mesaj: „La mulţi ani, Victor! Să ai un an mai bun şi fără nedreptăţi!“. 

Urarea lui Dragnea a fost repede ironizată de internauţi care, la rândul lor, le-au urat celor doi politicieni să aibă parte de mulţi ani, dar nu cu bucurii, ci în închisoare.

image

„La mulţi ani cu executare!“, le-a transmis Matei Cristian, în timp Bejenaru Petrişor a avut un mesaj mai lung: „La mulţi ani la puşcărie amândoi! Doamne ajută!”. Unii internauţi au adresat chiar şi injurii la adesa politicienilor, aceste cuvinte de ocară nefiind taxate de oamenii care se ocupă de pagina de Facebook a lui Dragnea.

image

 Internautul Mihai Niculae i-a cerut lui Dragnea să se retragă din viaţa politică, iar alături de el să-i ia şi pe alţi politicieni certaţi cu legea. 

image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite