UPDATE Preşedintele Băsescu cheamă tot Guvernul la Cotroceni "pentru consultări". Ponta merge singur la întâlnire

0
0

Preşedintele Traian Băsescu a invitat întregul Guvern Ponta la Palatul Cotroceni pentru "consultări" programate la ora 11.00.

UPDATE 19.20  Premierul Victor Ponta va participa singur la întâlnirea cu preşedintele Traian Băsescu, programată pentru miercuri la Palatul Cotroceni, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Preşedinţia a anunţat pentru miercuri, la ora 11.00, consultări ale preşedintelui Traian Băsescu "cu Guvernul", în conformitate cu articolul 86 din Constituţie, potrivit căruia şeful statului poate consulta Guvernul cu privire la "probleme urgente şi de importanţă deosebită".

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, va avea miercuri, 7 noiembrie a.c., următorul program public: ora 11.00, Palatul Cotroceni, Salonul Ambasadorilor - consultări ale preşedintelui României, domnul Traian Băsescu, cu Guvernul, în conformitate cu Articolul 86 din Constituţia României", se arată în anunţul Administraţiei prezidenţiale.

Articolul 86 din Constituţie prevede că "preşedintele României poate consulta Guvernul cu privire la probleme urgente şi de importanţă deosebită".

Premierul Victor Ponta a anunţat că se va întâlni, miercuri, cu preşedintele Traian Băsescu pentru a discuta despre obligaţiile externe ale României, negocierile cu FMI, Mecanismul de Cooperare şi Verificare pe justiţie, precum şi despre bugetul multianual la nivelul UE pentru perioada 2014-2020.

El a precizat că solicitarea pentru o astfel de întâlnire a venit din partea preşedintelui.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri