UPDATE După ce Alin Nica a anunţat suspendarea alegerilor la PNL Timişoara, o nouă comisie a fost formată. Raul Ambruş a fost ales preşedinte al filialei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sigla PNL Timiş FOTO Sigla PNL Timiş / PNL Timis / Facebook
Sigla PNL Timiş FOTO Sigla PNL Timiş / PNL Timis / Facebook

Alegerile pentru desemnarea preşedintelui PNL Timişoara, care urmau să se desfăşoare sâmbătă, au fost suspendate şi urmează să fie reprogramate, după ce susţinătorii celor doi candidaţi la funcţia de preşedinte, Cosmin Tabără şi Raul Ambruş s-au luat la ceartă. Ulterior, a fost formată o nouă comisie de alegeri, iar Raul Ambrus a fost ales preşedinte al organizaţiei, cu votul majorităţii.

UPDATE: După ce Alin Nica a anunţat suspendarea alegerilor la PNL Timişoara, tabăra care îl susţinea pe candidatul Raul Ambruş a format o nouă comisie de alegeri şi a ales preşedintele, anunţând că Ambruş a obţinut votul majorităţii. Urmează ca BPJ al PNL Timiş să valideze sau nu rezultatul acestor alegeri. Potrivit statutului BPN poate să ţină sau nu cont de decizia BPJ.

Şedinţa de alegeri în care urma să fie votat viitorul preşedinte al PNL Timişoara ar fi trebuit să aibă loc la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, iar candidaţii pentru această funcţie sunt Cosmin Tabără, viceprimarul Timişoarei, şi Raul Ambruş, consilier local.

Scandalul între cele două tabere a pornit de la faptul că 150 de liberali au fost eliminaţi de pe listele de votanţi ale lui Raul Ambruş, din cauza faptului că nu au carte de identitate sau rezidenţă de Timişoara.

Aceştia nici nu au fost lăsaţi să intre în interiorul clădirii în care se desfăşura şedinţa de alegeri. Sunţinătorii lui Raul Ambruş au reuşit totuşi să pătrundă în interiorul Sălii Filarmonicii din Timişoara, după ce timp de aproximativ două ore au scandat şi huiduit în faţa clădirii.

În acel moment, preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, a anunţat suspendarea şedinţei şi a părăsit sala. Aproape 1.000 de liberali urmau să voteze conducerea PNL Timişoara.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite