Udrea vrea candidat comun al dreptei la prezidenţiale: „Emil Boc îl bate pe Victor Ponta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Elena Udrea susţine o alianţă a formaţiunilor de dreapta din România şi crede că, în cazul în care premierul Victor Ponta ar candida la prezidenţiale, ar trebui să înfrunte cel puţin cinci adversari redutabili din partea opoziţiei.

„Problema mea este ca dreapta să vină cu un candidat care să bată candidatul PSD. Eu cred că PSD va candida şi, probabil, cu domnul Ponta. Vă dau eu cinci nume care îl bat la ora actuală pe domnul Ponta. Emil Boc îl bate pe Ponta în momentul ăsta“,  a declarat Elena Udrea, luni, la România TV.

Deşi susţine o alianţă a formaţiunilor de centru-dreapta şi un candidat comun la prezidenţiale, deputatul PDL îl exclude, totuşi, din ecuaţie pe Crin Antonescu.

În ce priveşte propria candidatură la alegerile prezidenţiale din 2014, Elena Udrea spune că nu s-a decis dacă va intra în cursa pentru Cotroceni, dar crede că ar fi atât un şef de stat, cât şi un premier mai competent decât Victor Ponta.

„E prea devreme să discutăm despre candidaturi, nu e grija premierului dacă eu candidez sau nu. În orice caz, aş fi un preşedinte şi un prim-ministru mai bun decât domnul Ponta“, a conchis Udrea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite