Udrea: „Ponta şi Antonescu s-au prezentat ca fiind salvatorii neamului. Au fost simpli trompetişti politici“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PDL Elena Udrea FOTO Adevărul
Deputatul PDL Elena Udrea FOTO Adevărul

Deputatul PDL Elena Udrea remarcă, în urma vizitei sale în Maramureş, că „aşteptările mari ale oamenilor şi toată bunăvoinţa de care au dat dovadă faţă de actuala Putere au fost înşelate“.

„Eu cred că actuala majoritate parlamentară va începe să coboare pe toboganul încrederii românilor, o cădere mai abruptă decât s-ar aştepta“ USL, scrie Elena Udrea, deputat PDL  pe blogul personal.

În opinia sa, „Ponta şi Antonescu (...) au fost simpli trompetişti politici“.

„Nu o spun eu, ci românii (turişti sau localnici) cu care m-am întâlnit în Maramureş. Mesajul lor a fost acelaşi: «dacă în timpul guvernării Boc s-a mai construit câte ceva, acum am ajuns o ţară care are frâna de mână tras㻓, afirmă Udrea.

„Eu, cel mai atacat ministru al Guvernului Boc, demonizată peste tot în mass media filosocialistă, am ajuns acum să fiu regretată de preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene ale USL, de primari PSD sau PNL. Maramureşul este exemplul cel mai îndemână în acest sens“, mai scrie deputatul PDL.

Ea susţine că realitatea trebuie prezentată, de către democrat-liberali, „cu mai multă convingere publicului larg“.

„Oamenii sunt mai dispuşi să ne asculte acum decât în urmă cu un an. Şi presa devine mai deschisă. Se văd în urma noastră lucruri concrete, nu poveşti politice îndrugate la ceas de seară în talk-show-urile televiziunilor.“, încheie Udrea, care adresează un apel colegilor de partid „să facă acest minim efort de comunicare către oameni“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite