Udrea : „USL nu va reuşi să termine ce s-a început în mandatul meu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea a atacat guvernarea USL FOTO Adevărul
Elena Udrea a atacat guvernarea USL FOTO Adevărul

Deputatul PDL Elena Udrea a lansat un atac dur la adresa guvernării USL. Aceasta a afirmat că în actualul mandat, investiţiile în infrastructură au scăzut cu 26% .

Elena Udrea a declarat că Uniunea nu va reuşi nici măcar să termine ce s-a început în mandatul său de la ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

« Investiţiile în infrastructură au scăzut cu 26% în guvernarea Ponta. USL nu numai că nu va reuşi să construiască nimic nou, dar nici nu va reuşi să termine ce s-a început în mandatul Elenei Udrea », a spus fostul ministru, la inaugurarea cabinetului s[u de parlamentar din Roman.

Cu ocazia acestei vizite la  Roman, Elena Udrea a vizitat, alături de Preasfinţitul Episcop Ioachim Băcăuanul, proiectele Fundaţiei Episcop Melchisedec finanţate prin Programul Operaţional Regional în timpul mandatului său de ministru al Dezvoltării.

 Astfel, pe vremea când ministerul era condus de Elena Udrea, centrul multifuncţional Melchisedec şi centrul de zi pentru copii din familii aflate în dificultate Episcop Melchisedec au beneficiat de 2.800.000 lei, fiind nevoie de o completare de 700.000 lei de la administraţia locală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite