Udrea despre Mazăre: "Nu are proiecte, doar vorbeşte mai mult"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, "doar vorbeşte mai mult, atâta tot", afirmă ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, referindu-se la faptul că nu toţi primarii au proiecte bune şi eligibile.

Aflată la Petroşani, Elena Udrea a spus că ministerul pe care îl conduce nu ţine cont de "culoarea politică a primarilor", ci strict de proiectele pe care aceştia le prezintă.

"Nu toţi primarii au proiecte bune şi eligibile cu care să vină la noi (MDRT - n.r.). Nu am un exemplu în acest sens din Valea Jiului, am însă un exemplu de pe litoral. Domnul primar al Constanţei (Radu Mazăre - n.r.) - pe care noi încercăm să-l ajutăm, dar dânsul nu are proiecte. El doar vorbeşte mai mult, atâta tot", a declarat Elena Udrea, citată de Mediafax.

Ministrul s-a declarat mulţumită de colaborarea cu primarii din Valea Jiului, afirmând că din această zonă au fost trimise foarte multe proiecte eligibile.

Elena Udrea a semnat, joi, o serie de proiecte cu finanţare europeană în trei localităţi din Valea Jiului, două dintre ele fiind conduse de primari PSD şi una de primar PDL.

Miercuri, ministrul Dezvoltării şi Turismului a declarat că primarul Constanţei, Radu Mazăre, a reuşit să cheltuiască doar câteva procente din fondurile europene pe care le are la dispoziţie şi că acestea îi vor fi retrase în septembrie dacă nu "face ceva cu ele".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite