Ţuţuianu îl ameninţă voalat pe liderul PSD: Voi fi mutat şi la altă Comisie când interesele lui Dragnea vor fi deranjate. Asta dacă nu vor exista surprize

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul Adrian Ţuţuianu, unul dintre rivalii pe care Liviu Dragnea i-a eliminat din partid, acuză că a fost transferat de la Comisia juridică din Senat pe motiv că „îl deranja” pe liderul PSD. Ţuţuianu a precizat că va rămâne la Comisia economică „până când interesele lui Liviu Dragnea vor fi deranjate” din nou şi va fi mutat „disciplinar” în altă parte. La final, senatorul l-a avertizat însă pe Dragnea că „nu aduce anul ce aduce ceasul”.

„La cererea grupului de senatori al PSD, am fost înlocuit, la începutul acestei săptămâni, din funcţia de membru al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări. Se pare că orice loc aş ocupa deranjez, aşa că se face orice pentru liniştea domnului Dragnea. Şi acest «orice» trebuie luat în serios pentru că nu este o figură de stil. E realitatea ultimului an în care am fost transformat într-o ţintă vie.

Prima oară m-au înlocuit de la conducerea Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI. Apoi, supărat probabil pe faptul că la Ministerul Apărării Naţionale lucrurile se mişcau în direcţia bună, m-au schimbat. Când spun "direcţia bună", am în vedere direcţia României şi a Armatei Române. Dar, poate, lucrurile acestea contraveneau intereselor altora. Nu a fost suficient! Liviu Dragnea a continuat şi, rând pe rând, m-a schimbat din funcţia de Preşedinte PSD Dâmboviţa (filială cu rezultate excelente), apoi din cea de vicepreşedinte PSD la nivel naţional şi vicepreşedinte al Senatului României”, a scris într-o postare pe Facebook senatorul Adrian Ţuţuianu, proaspăt exclus din partid. 

Fostul lider PSD Dâmboviţa l-a ameninţat, însă, pe actualul preşedinte social-democrat, spunând la finalul mesajului că, atunci când interesele lui Liviu Dragnea vor fi deranjate din nou”, va decide să îl mute discplinar încă o dată. Cu o singură condiţie: „dacă nu se vor întâmpla surprize”. Ţuţuianu a ţinut să sublineze că „nu aduce anul ce aduce ceasul”. 

„Începând cu data de 4 decembrie, sunt membru al Comisiei economice, industrii şi servicii. Şi aici îmi voi face treaba cu aceeaşi seriozitate şi dedicaţie. Până când? Până în momentul în care, din nou, interesele lui L.D. vor fi deranjate. Şi, atunci, cu siguranţă, voi fi mutat "disciplinar" la o altă comisie. Asta dacă nu se vor întâmpla surprize. «Nu aduce anul ce aduce ceasul!»”

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri