Tudose, atac dur la PNL: Nu președintele PSD are pensie specială, ci al lor

0
Publicat:

Vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, a lansat un atac dur asupra colegilor liberali din Coaliție, continuând astfel disputa pe tema pensiilor speciale, după ce judecătorii constituționali au decis că legea este parțial neconstituțională. Liberalul Robert Sighiartău a transmis anterior că PNL așteaptă scuze publice din partea premieruluui Marcel Ciolacu. 

FOTO Facebook
FOTO Facebook

„Fantomele liberale roz cu buline. În ultimele zile asistăm la “atacuri” suburbane la adresa Prim-Ministrului Ciolacu. Atacuri venite din partea unor “lideri marcanți” pnl... Ce-i mână pe ei în luptă? Deficitul bugetar? Nu… Că’ e opera lor! Și nu Ciolacu a împrumutat 100 miliarde € în ultimii trei ani….. Pensiile speciale? Nuuu! Că’ au avut trei prim-miniștri… și nu președintele PSD este beneficiar de pensie specială, ci al lor”, a transmis vicepreședintele PSD Mihai Tudose. 

Vicepreședintele PSD a completat: „Și atunci oare ce i-a apucat?!? Nu cumva a început sezonul de vânătoare în PNL? Cu un scenariu în care niște băieți deștepți din PNL pun pe unii mai puțin deștepți să provoace replici de la PSD împotriva actualei conduceri PNL? Și apoi să-și valorifice experiența recentă de a schimba rapid conducerea (zic unii că prin sept)…. Iar apoi, după catastrofa PNL de la europarlamentare, să vină ei, băieții liberali deștepți și să-i radă și pe cei mai puțin deștepți și să fie ei șefi PNL când se fac listele la Parlament… eventual Guvern…. Și între timp să vrei să lași impresia că-ți pasă de țară…….Dar… fantomele fac gălăgie până când aprinzi lumina…( cu moderație la consumul de energie căci ați avut “grijă” și de asta!)”. 

Anterior, după decizia CCR, deputatul Robert Sighiartău a susținut că liberalii așteaptă scuze publice din partea premierului. 

„Misiune îndeplinită! Noi cei de la PNL așteptăm public scuzele comediantului Ciolacu”, a transmis deputatul liberal Robert Sighiartău într-o postare pe Facebook, după ce CCR a decis că legea privind pensiile speciale este parțial neconstituțională. 

Înainte de ședința în care judecătorii constituționali au dezbătutut sesizarea asupra legii, deputatul a redistruit postarea în care amintește de atacul PSD asupra liberalilor în urma votului din Parlament. 

Deputatul i-a cerut premierului să facă un pas în spate în cazul neconstituționalității 

„Marcel Ciolacu continuă aceeaşi strategie ticaloasă pe care a dus-o la adresa PNL, dar de data asta din calitatea de prim-ministru. Ca atare, îi lansez o provocare lui Marcel Ciolacu în care onoarea joacă un rol important. Asta pentru că dânsul pune un mare preţ, aşa cum a declarat-o de multe ori, pe statura morală a unui om politic”, afirma atunci Robert Sighiartău.

Totoatunci, deputatul i-a cerut premierului să facă un pas în spate. „Domnule Ciolacu, dacă CCR declară neconstituţională legea pe care am votat-o astăzi în parlament, vă rog să vă onoraţi cu demnitate cuvântul şi să faceţi un pas în spate. Pentru că aţi stiut că legea va fi neconstituţională şi aţi minţit poporul român, atacând PNL”, a mai transmis atunci Sighiartău. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite