TSD acuză PRU că foloseşte baza de date a susţinătorilor lui Ponta de la prezidenţiale pentru a atrage membrii noi: Plagiind nu este calea de urmat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Tineretului Social Democrat (TSD), Gabriel Petrea, acuză PRU că foloseşte baza de date cu susţinătorii lui Victor Ponta de la alegerile prezidenţiale pentru a atrage membrii noi. Petrea spune că PRU încalcă legea protecţiei datelor cu caracter personal. Liderul PRU Bogdan Diaconu neagă acuzaţiile lui Petrea.

„Observând entuziasmul cu care PRU a demarat o campanie de comunicare, prin intermediul telefoniei mobile şi a internetului, doresc să lansez un îndemn călduros către conducerea PRU şi către cei care execută această campanie de comunicare, să respecte legea referitoare la protecţia datelor cu caracter personal şi să folosească cu atenţie baza de date a susţinătorilor lui Victor Ponta de la alegerile prezidenţiale din 2014.
Faptul că am primit semnale de la mai mulţi tineri simpatizanţi şi susţinători ai PSD referitor la mesajele primite în ultimul timp din partea Partidului România Unită, mă face să solicit public ca această campanie de comunicare electronică care ţinteşte baza politică a TSD şi a PSD să ia sfârşit“, arată Gabriel Petrea, preşedintele TSD. 

Liderul TSD spune că PRU „plagiază“ o campanie a PSD. „Sunt convins că un partid într-o creştere fulminantă, precum PRU, dispune de suficiente mijloace pentru a-şi construi singur o bază de date pe care să o folosească pentru campaniile sale de comunicare. Când îţi propui un scor de 15%, trebuie să dispui de o vastă şi sofisticată maşinărie de comunicare şi de cunoştinţe foarte temeinice asupra celor cărora te adresezi. Altfel, plagiind ceea ce s-a întâmplat într-o campanie precedentă, nu cred este calea de urmat, pentru că este şi ineficient şi este şi lipsit de respect faţă de cetăţeni“, a mai spus Petrea.

În replică, liderul PRU Bogdan Diaconu a declarat pentru News.ro că partidul său respectă legislaţia în vigoare şi nu foloseşte baza de date despre care vorbeşte Gabriel Petrea. „Nu ştiu despre ce vorbeşte, ce campanie de comunicare şi ce bază de date. Toată activitatea PRU respectă legislaţia în vigoare şi este foarte transparentă.Nu folosesc această bază de date”, a declarat Diaconu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite