Traian Băsescu vine luni, de la ora 10.00, la Adevărul Live. Adresaţi-i întrebări Preşedintelui!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şeful statului va veni la Adevărul LIVE pentru a dezbate teme diverse alături de jurnaliştii Ioana Lupea şi Dan Marinescu, dar şi pentru a intra în dialog cu cititorii şi bloggerii adevarul.ro. FOTO presidency.ro
Şeful statului va veni la Adevărul LIVE pentru a dezbate teme diverse alături de jurnaliştii Ioana Lupea şi Dan Marinescu, dar şi pentru a intra în dialog cu cititorii şi bloggerii adevarul.ro. FOTO presidency.ro

Preşedintele României, Traian Băsescu, este invitat luni, 2 septembrie, începând cu ora 10.00, la Adevărul Live. Intră în dialog cu şeful statului!

Pactul de coabitare şi relaţia cu Victor Ponta, privatizarea CFR Marfă, proiectul Roşia Montană, problema locurilor de muncă şi a şomajului, candidatura lui Crin Antonescu la preşedinţie, lansarea Mişcării Populare şi şansele de unificare a dreptei, relaţia cu Vasile Blaga şi cu Mihai Răzvan Ungureanu, raporturile cu „casa regală” a romilor, creşterea monarhiei în sondaje, poziţia României faţă de situaţia din Siria, relaţia „specială” cu Ungaria, politica faţă de Republica Moldova sunt principalele teme care, timp de o oră şi jumătate, vor fi dezbătute în dialogul dintre şeful statului şi ziariştii Ioana Lupea şi Dan Marinescu. De asemenea, mai mulţi bloggeri ai platformei Adevărul vor avea intervenţii video pentru a-i pune întrebări preşedintelui Băsescu.

Interviul va fi, însă, şi un eveniment la care participarea dumneavoastră, a cititorilor adevărul.ro este esenţială. Veţi avea ocazia să aflaţi direct de la preşedintele republicii ce a creat notabil clasa politică românească în cei 23 de ani de democraţie. Sunteţi invitaţi ca până luni, 2 septembrie, la ora 10.00, să-i adresaţi întrebări şefului statului în rubrica de comentarii a acestui articol. Vom selecta cele mai interesante întrebări şi i le vom adresa, în direct, lui Traian Băsescu.

De asemenea, vă invităm să intraţi în dialog cu şeful statului, chiar în timpul emisiunii LIVE, să-i scrieţi întrebările dumneavoastră, în spaţiul dedicat comentariilor din modulul de VIDEO.  Traian Băsescu va putea citi LIVE întrebările dvs. şi va răspunde celor mai pertinente dintre ele. 

Implicarea dvs. este importantă pentru noi. Vă aşteptăm întrebările atât în rubrica de comentarii, cât şi luni, de la ora 10.00, la Adevărul LIVE. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite