Traian Băsescu: Români, avem obligaţia să nu lăsăm greul alegerii marelui conducător al PSD numai pe seama celor domiciliaţi în cimitire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a postat, pe Facebook, un mesaj ironic la adresa lui Liviu Dragnea. „Când mai sunt cîteva ore pînă la închiderea urnelor, să mergem cu toţii la vot pentru a-l susţine pe prea iubitul Dragnea Liviu, fala PSD şi a României“, a scris Băsescu.

„Apel către ţară, apel către români! Români, trăim o zi crucială pentru viitorul patriei noastre: alegerea cu o concurenţă fără precedent a preşedintelui PSD. Dintre toţi concurenţii, singurul care poate duce acest partid pe culmile ridicolului este domnul Liviu Dragnea. Acum, cînd mai sunt cîteva ore pînă la închiderea urnelor, să mergem cu toţii la vot pentru a-l susţine pe prea iubitul Dragnea Liviu, fala PSD şi a României. Acum ori niciodată. Dacă Dragnea pierde alegerile în PSD, suntem pierduţi şi noi. Avem obligaţia să nu lăsăm greul alegerii marelui conducător al PSD numai pe seama celor domiciliaţi în cimitire sau celor plecaţi în străinătate. Să luăm urnele cu asalt“, a scris fostul preşedinte pe Facebook.

Ironiile au venit chiar şi din PSD, nu numai de la rivali. Senatorul PSD Şerban Nicolae, care ar fi vrut să candideze la şefia PSD, dar nu a fost susţinut de nicio organizaţie, a postat pe Facebook, după vot, o fotografie cu el la urne pe care scris: „Am votat. Grea alegere...“.

PSD îl alege duminică pe Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte, în urma unui vot la care sunt chemaţi toţi membrii de partid. Votul este doar un exerciţiu de imagine, pentru că Liviu Dragnea nu are contracandidat la şefia PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite