Traian Băsescu prezintă portul Constanţa pentru postul CNN

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu se află, vineri, la Constanţa pentru a fi “gazda” Portului Constanţa în reportajul realizat de Becky Anderson pentru emisiunea “Gateway” (Portalul) pentru postul de televiziune CNN.

"Domnul preşedinte acordă astăzi un interviu lui Becky Anderson de la CNN, pentru emisiunea «The Gateway», care prezintă Portul din Constanţa în seria de emisiuni despre hub-uri de transport internaţionale", a precizat Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al şefului statului, potrivit Mediafax.

Emisiunea realizată de CNN are ca profil explorarea celor mai importante legături de transport din lume, care fac posibilă logistica transportului de persoane şi bunuri.


Între locaţiile şi temele pe care jurnaliştii emisiunii CNN le-au vizitat până acum se numără aeroportul Changi din Singapore şi serviciile sale de siguranţă excepţionale, terminalul de ferryboat din Istambul, din strâmtoarea Bosfor, care face legătura între două continente, dar şi constructorii de nave tradiţionale de lemn din portul din Dubai.

Emisiunea despre Portul Constanţa, care va include şi interviul acordat de Preşedintele Traian Băsescu, va cuprinde mai multe episoade şi se va difuza în grila de programe a postului CNN  pe parcursul lunii mai.

Terminalul de containere din Portul Constanţa a fost ales de realizatorii emisiunii pentru că este cel mai mare de la Marea Neagră.

Şeful statului s-ar putea afla pe toată perioada week-endului în vila de protocol de la Neptun.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite