Traian Băsescu: ”Ponta când vine la mine spune: da, da, da domnule preşedinte! E un pisicuţ”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băsescu îl numeşte pe Victor Ponta ”pisicuţ”     FOTO Arhiva Adevarul
Băsescu îl numeşte pe Victor Ponta ”pisicuţ”     FOTO Arhiva Adevarul

Preşedintele Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa liderilor USL. El a spus despre Victor Ponta că este un mitoman, iar despre Crin Antonescu că este bolnav de somn. Traian Băsescu a lăsat să se înţeleagă că îi va fi foarte greu să îl mai desemneze pe Victor Ponta în funcţia de premier.

"Vreau să vă spun cum se comportă Victor Ponta, când vine la mine. E ca un pisic, ca un pisic, «da, domnule preşedinte, da domnu' preşedinte» şi după ce iese şi ajunge la Palatul Victoria sau se vede cu un microfon în faţă vorbeşte cum vedeţi. De aceea îl fac mincinos, de aceea îl fac mincinos şi pentru ce a povestit despre CSAT, de aceea îl fac mincinos şi pentru declaraţiile pe care le dă pentru presa străină, pentru că are nevoie de imaginea mea externă şi spune «coabitez, am învăţat din lecţia verii, nu ştiu ce...», iar acasă face ce face", a susţinut Băsescu.

Preşedintele a precizat că responsabilitatea de a numi un premier este foarte mare. În acest context l-a numit pe Victor Ponta ”un om prea mic pentru funcţia de pe care o are”.

"Ponta este mitoman, e bolnav din punctul ăsta de vedere, cum e Crin Antonescu bolnav de somn, omul ăsta e bolnav de minciună. E mitoman", a adăugat preşedintele României.

Preşedintele a ţinut să precizeze că va merge la parada de 1 Decembrie, chiar dacă are informaţii că premierul ar organiza huiduirea preşedintelui. "Ştiu că pe 1 Decembrie îşi pregăteşte fluieraşii la Arcul de Triumf. Penibil pentru un prim-ministru", a comentat Traian Băsescu.

Victor Ponta a ţinut să îi dea un răspuns preşdeintelui după ce acesta l-a numit ”piciuţ”. "Ştiu. Traian Băsescu s-a dus la B1 şi m-a făcut în toate felurile. Ce să fac eu? (...) Mă amuză domnul Băsescu. E clar că simte că mai e puţin până pe 9 decembrie şi - cum să vă spun, de ce zic că mă amuză? - pe mine în fiecare seară mă înjură Dan Diaconescu. Acum mă înjură şi Traian Băsescu. Înseamnă că fac ce trebuie pentru România. Dacă mă înjură şi Băsescu, şi Dan Diaconescu, e foarte bine", a spus Ponta.
 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite