Traian Băsescu: "Pe Ioan Rus nu-l suspectez de rea-credinţă, e clar că a fost păcălit, a fost naiv"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele suspendat Traian Băsescu face din nou declaraţii de presă de la sediul său de campanie
Preşedintele suspendat Traian Băsescu face din nou declaraţii de presă de la sediul său de campanie

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat miercuri, de la sediul să de campanie, că nu-l suspectează de rea-credinţă pe fostul ministru al Internelor, Ioan Rus, în problema listelor electorale permanente în baza cărora s-a votat la referendumul de pe 29 iulie şi de pe care au fost excluşi românii cu domiciliul în străinătate.

"Pentru un un referendum naţional, care vizează demiterea preşedintelui, toti cetăţenii peste 18 ani trebuie incluşi în liste. Aici, domnul Rus trebuie să ştie - şi, dacă o consideră o presiune i-o spun şi acum - că la cei 18,3 milioane trebuia să mai adauge şi cei 460.000 de romani cu domiciliul în străinatate, care sunt trecuţi în evidenţa MAI", a susţinut Traian Băsescu. 

Acesta a precizat că acceptă listele electorale date de Ministerul Administraţiei şi Internelor, în baza cărora s-a votat la referendum, deoarece "a fost puţin neatent şi nu le-a contestat la timp".

În ceea ce-l priveşte pe preşedintele interimar Crin Antonescu (care a declarat marţi seara că Băsescu va scăpa de el doar dacă îl omoară - n.r.), preşedintele suspendat a avut un singur mesaj pentru acesta: "Relax!"

Principalele declaraţii ale lui Traian Băsescu:

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite