Traian Băsescu, în război cu fostul său strateg de campanie Felix Tătaru: Nu am făcut noi filmuleţul cu Alina Gorghiu care a produs pagube foarte mari campaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte Traian Băsescu FOTO Cristian Delcea
Fostul preşedinte Traian Băsescu FOTO Cristian Delcea

Fostul preşedinte Traian Băsescu a arătat că PNL a greşit când l-a pus pe Felix Tătaru strategul de campanie, arătând că acesta se pricepe la a pune ideile în practică. În replică, Felix Tătaru, care a lucrat şase campanii cu Traian Băsescu, a spus că echipa sa merită scuze din partea fostului preşedinte.

„Felix Tătaru e foarte bun dacă-i dă cineva idei şi el să le pună în practică, să facă grafica. Dar ei l-au pus să fie strategul campaniei, a fost o nebunie“, a spus Băsescu la RTV.

Felix Tătaru s-a arătat deranjat de remarcile fostului preşedinte Traian Băsescu, cu care a lucrat şase campanii electorale. „Sunt surprins de atitudinea dumneavoastră expusă alăturat. Îmi imaginăm că mă cunoaşteţi după şase campanii făcute împreună. Şi că ştiţi că nu am pretins niciodată că aş fi consultant politic sau că aş face marketing politic. Că şi în cazul celor şase campanii făcute pentru dumneavoastră, eu am condus o echipă de oameni care ştiu să facă foarte bine comunicare, pe care aţi apreciat-o la momentul respectiv. Echipă mea, zeci de oameni care au tras din greu pt campaniile făcute împreună de-a lungul anilor ar merită scuze“, a răspuns Felix Tătaru. 

Strategul PNL a mai arătat că nu el s-a ocupat de cele mai multe materiale electorale. „Cunoscându-mă câtuşi de cât, era uşor să realizaţi că nu aveam cum să facem noi filmuleţul cu Alina Gorghiu care a produs pagube foarte mari campaniei. De altfel, peste jumătate din ce s-a văzut semnat de PNL, nu e făcut de noi. Eu cred că dumneavoastră cunoaşteţi foarte bine realitatea PNL, care nu este încă un partid, ci două partide care încă nu s-au integrat. Decenţa mă împiedică să întru în detalii despre cât de grea a fost această campanie pentru noi şi chiar şi aşa am făcut tot ce ţinea de noi că să ajutăm un partid aflat în dificultate, dar care a înţeles că e nevoie să se schimbe, începând asta prin aducerea de oameni noi pe liste şi susţinându-l pe Dacian Cioloş“, a mai arătat Felix Tătaru.

Felix Tătaru este cel care, împreună cu Traian Băsescu în calitate de candidat, a avut cele mai reuşite campanii electorale. „Evident că era loc de mult mai bine. Atât pe cât au fost: “Vin la Primarie”, “Arde-i pe corupti”, “Sa trăiţi bine”, Flacără Democratiei”, “Arata-le că tu ai puterea!”, Ardeiul iute şi alte multe idei venite de la echipă mea care nu merită atitudinea dumneavoastră de astăzi. Cât despre studenţii de la arhitectură, că în orice campanie, idei vin de peste tot. Şi tot ce a fost bun şi valoros am acceptat şi chiar promovat. În beneficiul clientului nostru. Campania Vin la Primărie din 2000 în care aţi acceptat să lansăm "ardeiul iute" că simbol al dvs a avut şi câteva idei venite din altă parte. Dacă dvs consideraţi că acele idei au dus la câştigul campaniei, de ce nu i-aţi angajat pe studenţi pentru celelalte 5 campanii? Vă doresc să trăiţi bine!”, conchide Felix Tătaru. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite