Teodorovici: Voi rămâne la PSD fără niciun fel de discuţie; cred că voi fi pe listele pentru parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul ministru Eugen Teodorovici FOTO Adevărul
Fostul ministru Eugen Teodorovici FOTO Adevărul

Fostul ministru al Finanţelor Eugen Teodorovici a declarat, marţi, că nu va trece la PRU, în contextul în care în ultimele zile mai mulţi social-democraţi au plecat din partid pentru a se înscrie în Partidul România Unită, precizând că, din punctul său de vedere, se va regăsi pe listele PSD pentru alegerile parlamentare.

”Sunt membru al PSD şi datorită PSD am ajuns şi ministru la Finanţe şi Fonduri Europene şi am de gând să merg mai departe. O să rămân la PSD, fără niciun fel de discuţie”, a spus Teodorovici, întrebat dacă are de gând să se înscrie în PRU. 

Teodorovici a spus că nu a avut niciun fel de discuţie cu Bogdan Diaconu sau cu alte persoane referitor la o posibilă plecare la PRU. 

”Nu au fost nici măcar discuţii (pentru a trece la PRU - n.r.). Sunt consecvent. Nu se pune problema ca cineva să se gândească la asta”, a mai spus Teodorovici. 

Întrebat dacă se va regăsi pe listele PSD pentru alegerile parlamentare, fostul ministru de Finanţe a spus: ”Asta e o discuţie la nivelul judeţului. Eu sper să fiu. N-am depus oficial o astfel de solicitare. E o discuţie care încă se mai poartă, dar cu siguranţă eu cred că voi fi pe listele PSD”.

Mai mulţi parlamentari, printre care Daniel Savu, Cristian Rizea, Ion Eparu sau Marius Manolache, şi-au anunţat în ultimele zile demisia din PSD şi trecerea la PRU.

După aceste înscrieri, preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, a scris pe Facebook că acum îl aşteaptă în partid şi pe "VP", făcând referire la Victor Ponta.

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat, marţi, pentru News.ro că social-democraţii nu sunt îngrijoraţi de plecările spre PRU, menţionând că cel mai probabil vor mai fi astfel de plecări în condiţiile în care ”mulţi nu se vor mai regăsi pe listele pentru parlamentare”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite