Tensiuni în şedinţa PNL pe tema anticipatelor: „Să nu intrăm într-un joc politicianist de dragul scorului”. Cine susţine şi cine e împotriva anticipatelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban susţine că PNL nu va vota moţiunea de cezură, însă în spatele uşilor negociază cu Marcel Ciolacu. FOTO Mediafax
Ludovic Orban susţine că PNL nu va vota moţiunea de cezură, însă în spatele uşilor negociază cu Marcel Ciolacu. FOTO Mediafax

Părerile în PNL în ceea ce priveşte anticipatele sunt împărţite, în şedinţa Biroului Permanent Naţional fiind exprimate păreri pentru şi împotriva anticipatelor.

În şedinţa conducerii PNL de marţi, deputatul Remus Borza a avut o intervenţie împotriva ideii de anticipate, tot mai aproape de concretizare, în condiţiile în care Marcel Ciolacu şi Ludovic Orban ar fi bătut palma pentru organizarea anticipatelor pe 21 iunie. 

„Avem nevoie de stabilitate, nu de anticipate. Nu trebuie să intrăm într-un joc politicianist de dragul scorului. Nu trebuie să ne panicăm, trebuie să guvernăm”, a declarat Borza, potrivit unor surse politice. 

Replica a venit de la liderul eurodeputaţilor PNL, Rareş Bogdan. „Cu toata aprecierea, din punct de vedere politic procedăm corect prin declanşarea anticipatelor”. 

Ulterior, schimbul de replici a fost oprit de Ludovic Orban care a repetat faptul că PNL nu va vota moţiunea de cenzură şi a subliniat că liberalii ar trebui să facă lobby pentru ca alţi parlamentari să nu voteze moţiunea PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite