Tema „familiilor homosexuale“ îi încaieră pe Sebastian Bodu şi pe Rovana Plumb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al ANAF afirmă că, deşi la Bucureşti liderii PSD vorbesc despre „familia tradiţională“, în activitatea din Parlamentul European aceştia sunt de acord cu recunoaşterea familiilor de acelaşi sex.

Europarlamentarul Sebastian Bodu critică lipsa de coerenţă din interiorul PSD, în privinţa viziunii asupra recunoaşterii familiei homosexuale. Reacţia lui Bodu vine în contextul în care ministrul Muncii, Rovana Plumb, a afirmat, de curând, că  „în viziunea PSD, cel mai potrivit ar fi să promovăm doar familia tradiţională“.

„Stimată doamnă Plumb, vă reamintesc că atât familia politică din care faceţi parte şi întreaga delegaţie de europarlamentari ai PSD au susţinut în Parlamentul European rapoartele Estrela şi Lunacek, prin care se solicită statelor membre să recunoască “familia” homosexuală, să permită adopţiile de către cuplurile de homosexuali şi, mai rău, să încurajeze introducerea educaţiei homosexuale în şcoli. Drept urmare, vă rog să vă modificaţi mesajele pentru că orice utilizator de Internet poate verifica faptul că una spuneţi în Romania şi alta faceţi în Parlamentul European“, a declarat Sebastian Bodu, citat de stiripesurse.ro.

De asemenea, Bodu acuză grupul politic PSD de intrarea în „sfera prozelitismului homosexual“ şi precizează că, din punctul său de vedere, celor criticaţi ar trebui să le fie ruşine să susţină că încurajează familia heterosexuală.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri