Tăriceanu: PNL a pus la bătaie toate resursele materiale ale guvernării pentru a cumpăra parlamentari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu          Foto: Mediafax
Călin Popescu Tăriceanu          Foto: Mediafax

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă, luni, că Guvernul Orban ”rămâne la Palatul Victoria prin fraudă şi minciună” şi acuză PNL că ”a pus la bătaie toate resursele materiale ale guvernării pentru a cumpăra parlamentari”.

”Cel mai ridicol Guvern pe care l-am avut vreodată rămâne la Palatul Victoria prin fraudă şi minciună! În aceste ultime zile, PNL a pus la bătaie toate resursele materiale ale guvernării pentru a cumpăra parlamentari în scopul rămânerii la putere. Au reuşit să păcălească suficient de mulţi ca să mai amâne plecarea de la guvernare”, a scris, luni, Tăriceanu pe Facebook.

Liderul ALDE afirmă că Guvernul nu i-a păcălit pe români.

”Chiar dacă au păcălit şi cumpărat câţiva parlamentari sunt convins că nu i-au păcălit pe românii care aşteaptă în continuare măştile promise, pensiile şi alocaţiile mărite conform legii sau măsuri reale pentru deschiderea şcolii. Ziua de astăzi nu este o victorie pentru PNL şi Klaus Iohannis, ci este o înfrângere pentru românii care meritau să scape de un Guvern incompetent şi care, pentru ce a făcut zilele astea, nu ar trebui să se afle la Palatul Victoria, ci pe holurile Parchetelor”, a mai scris Tăriceanu.

Şedinţa în care ar fi trebuit să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban a fost închisă din lipsă de cvorum. ÎN sală au fost doar 226 de parlamentari, în condiţiile în care trebuiau 233.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite