Tăriceanu, despre scandalul fraudării alegerilor: Dacă zgârii pojghiţa de aparent civism a USR, constaţi că se ascund nişte bolşevici sadea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a avut şi el o reacţie în scandalul de fraudarea alegeriloe de la Sectorul 1. Acesta este convins că „acolo s-a întâmplat ceva necurat”, şi îi acuză pe cei de la USR că „sub pojghiţa de aparent civism constaţi că se ascund nişte bolşevici sadea”.

„Cei care au crezut în ataşamentul democratic al celor de la USR bănuiesc că încep să-şi dea seama că totul este doar o spoială şi dacă zgârii puţin pojghiţa de aparent civism al haştagiştilor constaţi că sub ea se ascund nişte bolşevici sadea! Asta este explicaţia cea mai simplă pentru presiunile pe care USR-iştii le fac pentru a bloca renumărarea voturilor la Sectorul 1! Este clar că acolo s-a întâmplat ceva necurat. Nu ştim cine are dreptate, iar soluţia cea mai rapidă este renumărarea voturilor. Se întâmplă şi în alte locuri (Călăraşi, Sectorul 5), doar în locul unde haştagiştii aparent au câştigat nu se mai poate face renumărare”, a afirmat joi Tăriceanu pe Facebook.

Acesta a adăugat apoi că nu vede de ce nu se renumără voturile, precizând că ar fi singura soluţie pentru a elimina toate bănuielile.

„Ce crimă poate fi să renumeri voturile acolo unde există dubii? Nu este mai bine pentru toţi să se elimine orice fel de bănuială? Cam asta ar spune toţi oamenii de bun simţ, dar asta nu contează pentru Barna, Clotilde, Seidler, Fritz şi alţii ca ei! Oameni buni, băieţii ăştia nici nu au ajuns încă la putere şi ameninţă toată lumea cu puşcăria şi tribunalele poporului! Cum credeţi că va fi dacă odată chiar vor câştiga puterea?”, a adăugat Tăriceanu.

Primarul general în funcţie, Gabriela Firea, a cerut repetarea alegerilor, după difuzarea unor imagini în care persoane despre care se afirmă că ar fi membri ai USR PLUS umblă la sacii cu voturi în Sectorul 1. Jandarmeria a transmis că voturile se află într-o zonă restricţionată, păzită şi nimeni nu a avut acces. Poliţia a demarat o anchetă şi va ridica imaginile pentru verificări.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite