Tăriceanu, de cinci ori mire. Doamnele din viaţa fostului premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu şi Loredana Moise FOTO Mediafax
Călin Popescu Tăriceanu şi Loredana Moise FOTO Mediafax

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu s-a căsătorit, joi, pentru a cincea oară, cu Loredana Moise, o femeie cu 26 de ani mai tânără. Ceremonia a durat în jur de 30 de minute.

Evenimentul a avut loc la Casa de căsătorii a Sectorului 1, într-un cadru restrâns, printre invitaţi numărându-se şi primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman. 

Fostul premier a purtat un costum de culoare gri închis şi papion roşu, iar noua sa soţie a purtat o rochie verde pastel, buchetul fiind realizat din trandafiri, informează în exclusivitate click.ro.

Căsătoria civilă cu Loredana Moise, care lucrează în lumea modei ca designer, a fost programată, iniţial, în 16 iunie, însă a fost amânată din cauza decesului mamei fostului premier.

Călin Popescu Tăriceanu nu se mai poate căsători religios, deoarece atunci când s-a căsătorit cu cea de-a patra soţie, Ioana, a trecut de la ortodoxism la catolicism. Or, Biserica Catolică nu permite mai multe căsătorii.

Despre prima soţie a fostului premier nu se ştie nimic. Cea de-a doua soţie, Livia, a fost fiica ambsadorului României la Israel, Simion Constantin Valeriu Georgescu. Cea de-a treia soţie, Cornelia Trântescu, i-a dăruit premierului în 1996 primul copil, Călin jr. „Nu este lămurită poziţia Corneliei Trântescu, care, deşi a declarat că este verişoară cu Tăriceanu, nu a şovăit să se căsătorească, ulterior, cu el. Colaborarea fructuoasă de afaceri a dus, de fapt, la hotărârea celor doi de a-şi uni destinele. Se pare că Tăriceanu şi Cornelia erau căsătoriţi de mai mulţi ani, dar au ascuns acest lucru“, scria 9 AM care cita revista „Q Magazine“ şi cotidianul „Gardianul“.


Citeste mai mult: adevarul.ro/news/bucuresti/fostele-neveste-tariceanu-alte-povesti-picante-viata-fostului-premier-1_50bde91e7c42d5a663cfc964/index.html

Părăsit de Ioana

În 2003, Tăriceanu s-a căsătorit cu Ioana, mama celui de-al doilea copil al său, Mihai. Cei doi au divorţat în 2011. Relaţia cu Ioana a fost cea mai intens mediatizată, deoarece, în acea perioada, Călin Popescu Tăriceanu a ocupat funcţia de prim-ministru (2004-208) şi preşedinte PNL. Povestea de dragoste dintre Călin Popescu Tăriceanu şi  Ioana a început în1996, pe Calea Victoriei, la un miting electoral, cand ea era o tânără aspirantă la o carieră de avocatură, iar el un chipeş politician. Diferenţa dintre cei doi este de un sfert de secol, dar nu s-au lăsat intimidaţi şi au făcut pasul cel mare:căsătoria.

   

Viaţa familiei Tariceanu a luat însa o întorsătură neaşteptată în 2004. În timp ce Călin Popescu Tăriceanu era prins la Palatul Victoria cu problemele ţării, soţia sa ofta şi recunoştea că le era ma bine înainte, că erau mai liniştiţi. Totul s-a terminat în 2011, când Ioana l-a ales pe  şeful Porsche România, Brent Valmar, foarte bun prieten cu Tăriceanu.

Fostului premier a cunoscut-o pe Loredana la câteva luni după divorţul de Ioana, potrivit acasatv.net. Astăzi îşi începe cel de-al cincilea mariaj.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite