Tăriceanu a ajuns să citeze din Lenin: Suntem în situaţie de război politic. Mai e o vorbă pe care o ştiţi, la război, ca la război

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Senatului şi al ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, în faţa Organizaţiei de Femei a Liberal-Democraţilor, faptul că formaţiunea pe care o conduce se află în război politici împotriva celor din Opoziţie şi a acelor instituţii de forţă care fac parte din aşa-zisul „stat paralel“.

„Suntem într-o situaţie de război, suntem într-o situaţie de război cu adversarii noştri politici, care au folosit toate mijloacele nelegale şi imorale în lupta politică. Mai e o vorbă pe care o ştiţi, la război, ca la război, dacă ei vor război, atunci eu vă spun ceva, trebuie să fim mobilizaţi şi noi pentru un război, dar un război care este moral şi legal“, a afirmat  şeful ALDE, care a ajuns să citeze din fostul lider bolşevic, Vladimir Ilici Ulianov, cunoscut şi ca Lenin, revoluţionar care, pe lângă folosirea în dese rânduri a expresiei „à la guerre comme à la guerre“, a şi scris un material cu acest titlu.  

Ulterior, Tăriceanu a subliniat că justiţia ar fi controlată prin mijloace secrete. „Protocoalele ne arată de fapt altceva, ne arată că justiţia era controlată prin mijloace secrete, la un moment dat vorbeam de mijloace oculte, acum au ieşit la suprafaţă, în justiţia din România au căzut victime acestor inţelegeri secrete, oameni care au fost condamnaţi, oameni care au primit condamnare cu suspendare, dar carierele profesionale, demnitatea lor au practic distruse”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte ALDE.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite