Suspedarea lui Băsescu, "o fumigenă de vară"?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încercările de suspendare a preşedintelui sunt doar fumigene de vară, menite să genereze subiecte pentru mass-media, a declarat astăzi premierul Emil Boc.

Întrebat de ziarişti ce părere are despre suspendarea preşedintelui, Boc a spus: "Sunt fumigene de vară pentru a da oamenilor subiecte de discuţii şi mass-mediei subiecte de comendariu. Uitaţi-vă în istorie, mereu se repetă, dar cu alte date".

Boc a făcut aceste declaraţii la Ministerul Economiei, unde a participat la un comitet de analiză pe tema absorbţiei fondurilor europene.

Senatorul Dan Voiculescu, preşedintele fondator al Partidului Conservator, a depus la Senat o cerere prin care cere discutarea oportunităţii începerii procedurilor premergătoare suspendării preşedintelui Traian Băsescu.

Senatorul Dan Voiculescu, preşedintele fondator al Partidului Conservator, a depus la Senat o cerere prin care cere discutarea oportunităţii începerii procedurilor premergătoare suspendării preşedintelui Traian Băsescu. Totuşi, potrivit procedurii, pentru iniţiarea suspendării preşedintelui sunt necesare semnăturile a o treime din numărul parlamentarilor,. Citeşte aici mai multe despre demersul lui Dan Voiculescu.

Pentru a-l suspenda pe Traian Băsescu, Dan Voiculescu are nevoie de votul a cel puţin o treime dintre parlamentari. Cine susţine o astfel de iniţiativă? PSD declară că este iniportună o astfel de discuţie, iar UDMR se declarat total împotrivă. Află care este reacţia întregii clase politice.

În cazul unui referendum, tu cum ai vota?

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite