Surse: Votul la moţiunea împotriva lui Toader, amânat din nou. PSD ştie deja că miercuri nu ar fi suficienţi senatori la muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudorel Toader e ţinut în şah de PSD. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Tudorel Toader e ţinut în şah de PSD. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Senatul ar urma să nu dezbată şi să nu dea votul miercuri pe moţiunea simplă îndreptată împotriva lui Tudorel Toader, potrivit unor surse politice. Motivul: la şedinţa de miercuri ar urma să nu fie cvorum pentru că mulţi aleşi sunt plecaţi în deplasări sau în teritoriu.

În programul oficial al Senatului, dezbaterea şi votul în ceea ce-l priveşte pe ministrul Justiţiei e programat să înceapă la ora 14.00. Discutarea moţiunii simple era iniţial prinsă în programul de luni, dar au fost probleme în ceea ce priveşte cvorumul. 

Potrivit unor surse politice, aleşii Puterii au anunţat în discuţiile informale că nu va exista cvorum nici miercuri, ceea ce înseamnă amânarea dezbaterii şi votului moţiunii. Următoarea dată stabilită ar fi 15 aprilie, adică lunea viitoare. 

De altfel, un anunţ în ceea ce priveşte amânarea de mâine a fost făcut şi de senatorul Nicolae Moga, potrivit HotNews, alesul social-democrat vorbind cu presa înainte de a intra în biroul lui Liviu Dragnea.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite