SURSE Vot unanim pentru publicarea înregistrării cu declaraţia lui Dacian Cioloş despre o eventuală demisie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membrii USR vor putea avea acces la şedinţa tensionată din 3 februarie, când Dacian Cioloş a ameninţat cu demisia FOTO Inquam Photos / George Calin
Membrii USR vor putea avea acces la şedinţa tensionată din 3 februarie, când Dacian Cioloş a ameninţat cu demisia FOTO Inquam Photos / George Calin

USR a votat, duminică, în unanimitate, publicarea înregistrării cu declaraţia lui Dacian Cioloş despre o eventuală demisie în cazul în care programul său politic nu va fi acceptat de colegi, susţin surse din conducerea formaţiunii pentru „Adevărul”.

Cu toate că era aşteptat un vot care să arate diferenţele de opinie din cadrul formaţiunii, până la urmă „desecretizarea” ultimei şedinţei a trecut printr-un vot unanim.

O treime dintre membrii Biroului Naţional al USR au convocat, sâmbătă noapte, şedinţa forului de conducere pentru duminică pentru a aproba publicarea înregistrării în care Dacian Cioloş a ameninţat cu demisia. La rândul său, Dacian Cioloş afirmă sâmbătă seară că, statutar, şedinţa ar putea avea loc cel mai devreme luni seară, dar nu se opune şi le-a cerut colegilor de partid să nu conteste demersul.

Dacian Cioloş a susţinut, vineri, că nu intenţionează să plece din partid şi nici să-şi facă grupuri separate în Parlament sub denumirea PLUS, acuzându-şi colegii de răspândirea de ştiri false. De partea lui Cioloş s-au poziţionat aproape toţi aleşii din fostul PLUS, în timp ce din USR s-au solidarizat doar patru parlamentari. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite