Surse. PNL ţinteşte peste 25% la alegerile parlamentare din 2024

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ George Calin
FOTO: Inquam Photos/ George Calin

Partidul Naţional Liberal vrea să ia peste 25% din voturile românilor la alegerile parlamentare din 2024, după cum au declarat surse guvernamentale pentru „Adevărul”.

Potrivit surselor citate, obiectivul PNL este să treacă de pragul de 25% la parlamentarele din 2024. 

Potrivit ultimului sondaj CURS, care analizează intenţia de vot a românilor, liberalii au ajuns la 23% în luna mai, în timp social-democraţii au 35% în opţiunile de vot ale electoratului. Formaţiunile Opoziţiei sunt în scădere continuă faţă de ultimele studii sociologice. PNL a crescut cu trei procente faţă de sondajul CURS din luna martie, cu toate că în ultimul timp Coaliţia a avut de gestionat mai multe crize, de la efectele războiului din Ucraina, preţul la energie sau creşterea accelerată a preţurilor la alimente.

La Consiliul Naţional al PNL, eveniment care a avut loc la sfârşitul lunii mai, Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, spunea că, potrivit sondajelor pe care le-a comandat şi consultat, formaţiunea din care face parte ar putea câştiga la alegerile din 2024 până la 36% din voturi, însă depinde doar de partid dacă acest lucru se va concretiza.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite