SURSE: Anca Boagiu va prelua conducerea organizaţiei PDL Bucureşti în locul lui Videanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PNL, Anca Boagiu, fost ministru al Transportuilor, va prelua conducerea organizaţiei PDL Bucureşti după ce Adriean Videanu, arestat preventiv pentru complicitate la abuz în serviciu, a decis să demisioneze din toate funcţiile deţinute în partidul condus de prietenul său Vasile Blaga.

"Preşedintele Vasile Blaga a primit mandat la Colegiul Director al PDL că, în cazul în care Adriean Videanu va fi arestat, să poată numi pe altcineva în fruntea organizaţiei PDL Bucureşti. Anca Boagiu va prelua copreşedinţia filialei PNL Bucureşti", au declarat surse din interiorul partidului, pentru "Adevărul". 

Co-preşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, că Adriean Videanu, arestat preventiv pentru complicitate la abuz în serviciu, şi-a dat demisia de la şefia PDL Bucureşti şi din funcţia de co-preşedinte al filialei noului PNL Bucureşti şi că este suspendat de drept din calitatea de membru de partid.

„Din păcate, lucrurile sunt clare, domnia sa este suspendat din calitatea de membru de partid, dar a trimis azi-dimineaţă la partid şi demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei noastre de Bucureşti şi co-preşedinte al PNL ( Organizaţia PNL Bucureşti - n.r.)”, a declarat Blaga, potrivit Mediafax.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, sâmbătă, arestarea preventivă a lui Adriean Videanu, Dorin şi Alin Cocoş, Alina Bica şi Florentin Mihăilescu. Decizia a fost luată în dosarul disjuns din cel despăgubirii ilegale pentru un teren supraevaluat şi nu este definitivă, putând fi contestată la instanţa supremă.

Adriean Videanu a fost adus, sâmbătă-dimineaţă, în arestul Poliţiei Capitalei de către poliţişti, care l-au ridicat de la locuinţa sa din judeţul Ilfov, după ce instanţa supremă a emis pe numele lui mandatul de arestare peventivă pentru 30 de zile.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite