Sulfina Barbu: Ponta ar colabora cu Băsescu, dar nu-l lasă Antonescu şi Voiculescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sulfina Barbu (PDL)
Sulfina Barbu (PDL)

Victor Ponta şi-ar dori să colaboreze cu preşedintele Traian Băsescu, însă "nu este lăsat de partenerii Crin Antonescu şi Dan Voiculescu", a declarat vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu la RFI. Aceasta consideră că USL "caută sămânţă de scandal", în timp ce preşedintele a răspuns cu calm provocărilor venite din partea coaliţiei de guvernare.

"Din păcate, premierul merge pe simpatii şi antipatii, şi nu pe colaborare instituţională. Victor Ponta şi-a înţeles ecţia din eşecul referendumului, dar are o mare problemă în a colabora cu preşedintele, nu este lăsat de partenerii Crin Antonescu şi Dan Voiculescu"

Fostul ministru al Mediului este de părere că Ponta are "declaraţii contradictorii", acesta oscilând între coabitare şi "o antipatie puternică" faţă de preşedinte, după cum bine a declarat premierul marţi seara la B1 TV. "Cred că nu este lăsat din interiorul USL-ului", a reiterat Barbu.

Barbu susţine că, dacă se analizează fiecare zi de când USL a venit la Putere, "nu vom găsi un moment în care preşedintele a făcut un gest să tensioneze relaţia cu Guvernul". Democrat-liberala spune că preşedintele a reacţionat cu calm la provocări venite din partea USL şi a ales să nu răspundă la atacuri useliştilor.

"Cred că USL-ul caută sămânţă de scandal. Doresc să demonstreze cu orice preţ că nu pot să colaboreze cu preşedintele (...) Asta a înţeles USL-ul că trebuie să facă: să fie într-un război permanent cu preşedintele României, pentru a putea explica în continuare de ce au generat referendumul", a mai declarat Barbu la RFI.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite