Ştefan Florescu, vicepreşedinte PMP Bucureşti. Magda Bistriceanu, purtător de cuvânt al partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul purtător de cuvânt al PMP, Magda Bistriceanu FOTO Magda Bistriceanu
Noul purtător de cuvânt al PMP, Magda Bistriceanu FOTO Magda Bistriceanu

Preşedintele executiv al PMP Valeriu Steriu a declarat, marţi, că fostul candidat independent la Primăria Sectorului 6 Ştefan Florescu a fost numit vicepreşedinte al PMP Bucureşti, iar Magda Bistriceanu şi Luminiţa Adam au fost numite în funcţia de purtător de cuvânt.

Ştefan Florescu a cochetat la începutul anului cu PNL, fiind aproape de nominalizarea sa drept candidat al liberalilor pentru Primăria Sectorului 6. Cricile din partea societăţii civile şi ale unor membri de partid i-au determinat pe cei din conducerea PNL să renunţe la această variantă şi să-l pună pe Răzvan Mironescu. Ştefan Florescu s-a clasat la alegerile din iunie pe locul 3, după Gabriel Mutu şi Mihai Dabneş.

Pe de altă parte, valeriu Steriu a anunţat, marţi, persoanelor care vor avea funcţia de purtător de cuvânt. Steriu a explicat că noul PMP a desemnat două persoane pentru funcţia de purtător de cuvânt având în vedere că noul PMP este rezultatul fuziunii a două partide politice.

Bistriceanu este fostă membră PSD, în perioada în care partidul era condus de Mircea Geoana. Ulterior, a fost militantă în Forta Civică, partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu, la scurt timp după referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu în 2012.

Citeşte şi: 

Băsescu: PRU este o „şmecherie pontistă” care nu intră în Parlament; România nu are nevoie de un partid extremist 

Preşedintele PMP Traian Băsescu a declarat, duminică, la România TV, că PRU este o "şmecherie pontistă", promovată de fostul premier, dar care nu va ajunge să deţină mandate în Parlament, adăugând că România nu are nevoie de un partid "extremist", antioccidental.

Traian Băsescu: Acuzaţia DNA împotriva lui Tobă nu cred că a fost formulată de un procuror cu o bună calificare, nu e în regulă 

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, duminică, la România TV, că, potrivit acuzaţiilor prezentate public de DNA, Klaus Iohannis ar trebui să respingă cererea de urmărire penală, pentru că nu pare a fi făcută de un procuror bine calificat şi nu pare a fi "în regulă", însă recunoaşte că în dosarul fostului ministru ar putea fi şi alte dovezi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite