Stănescu, mesaj pentru pensionari: Sunt absolut convins că împreună vom da jos acest Guvern. Parcă niciunul dintre ei nu are părinţi sau bunici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Stănescu FOTO Inquam Photos / George Călin
Paul Stănescu FOTO Inquam Photos / George Călin

Secretarul general al PSD Paul Stănescu le-a transmis pensionarilor că Guvernul va fi dat jos, „pentru a readuce bunăstarea”, pentru toţii românii. El a subliniat că partidul îi va apăra pe pensionari şi pe copii, pentru că „părinţii şi copiii sunt cele mai dragi persoane din viaţa oricui”.

“Am avut astăzi o întâlnire cu organizaţii de pensionari din mai multe judeţe, a căror viaţă este crunt afectată de măsurile aberante luate de guvernarea actuală de dreapta! Oamenii suferă, iar mai-marilor zilei nu le pasă deloc de asta! Ştiu că pensionarii români sunt oameni de nădejde. Anul trecut, în plină pandemie, am văzut mulţi bătrâni la secţiile de votare. Deşi erau categoria cea mai vulnerabilă, ei au venit să voteze şi asta a contat enorm pentru revenirea PSD pe prima poziţie. De aceea, le-am transmis azi un mesaj din suflet: aveţi tot respectul meu şi sunt absolut convins că împreună vom da jos acest Guvern, ca să readucem bunăstarea pentru pensionari şi pentru toţi românii.

Aveţi încredere în noi”, a transmis Paul Stănescu. 

El a atras atenţia că „s-a adeverit” ceea ce a avertizat în campania electorală, iar pensionarii sunt „loviţi”. Secretarul general al PSD este de părere că parcă niciunul dintre guvernanţi „nu are părinţi sau bunici”. 

<<Din păcate, s-a adeverit tot ceea ce am avertizat încă din campania electorală. Îi lovesc pe pensionari cu tot felul de decizii cinice: cu creşterea preţurilor, cu privatizarea Sănătăţii, cu creşterea vârstei de pensionare, cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul şi cu multe altele. Nu îmi dau seama ce este în sufletul acestor guvernanţi. Parcă niciunul dintre ei nu are părinţi sau bunici. Aşa se poartă! Membrii actualei Puteri pare că nici nu trăiesc în România şi că îi urăsc sincer pe pensionari. Altfel nu ar “reforma” Sănătatea pe principiul ultra-liberal “ai bani - trăieşti, nu ai bani - mori!”>>, a mai transmis Stănescu. 

El a subliniat că există „răutate şi dispreţ” faţă de pensionari şi faptul că acest lucru este revoltător în opinia sa. Secretarul general al PSD a mai completat că PSD va anula „deciziile rele”, în ceea ce-i priveşte pe pensionari şi că partidul îi va apăra pe aceştia şi pe copii, pentru că „părinţii şi copiii sunt cele mai dragi persoane din viaţa oricui”. 

„Este multă răutate şi dispreţ din partea acestei Coaliţii faţă de pensionari! Cîţu şi Turcan îi consideră nişte asistaţi sociali şi chiar aşa îi tratează. Ca şi cum nu ar fi muncit o viaţă întreagă! Ca şi cum ar fi o povară pentru societate! Ca şi cum nu ar fi contribuit şi nu ar avea dreptul fundamental la pensie! Ca şi cum stau cu mâna întinsă la Cîţu şi la Turcan! Este revoltător şi i-am asigurat pe pensionari că aceste lucruri nu vor rămâne aşa! Nu putem accepta asta! Vom anula toate deciziile rele îndreptate împotriva pensionarilor. Îi vom apăra pe pensionari, la fel cum îi vom apăra şi pe copii. Fiindcă părinţii şi copiii sunt cele mai dragi persoane din viaţa oricui”, a mai completat el. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite