SPP a donat spitalului din Suceava 5.000 de măşti, 5.000 de mănuşi şi 600 de combinezoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medic echipat împotriva coronavirusului
Medic echipat împotriva coronavirusului

Angajaţii Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP) au donat Spitalului Judeţean Suceava 5.000 de măşti, 5.000 de mănuşi şi 600 de combinezoane. Echipamentele de protecţie au ajuns în această dimineaţă la unitatea medicală cea mai grav afectată de pandemia Covid-19.

”Produsele achiziţionate din sumele donate benevol de militarii Serviciului de Protecţie şi Pază sunt destinate cadrelor medicale aflate în prima linie de luptă împotriva răspândirii noului tip de coronavirus. Angajaţii Serviciului de Protecţie şi Pază sunt alături de toţi cei care fac eforturi uriaşe şi, prin munca depusă, pun mai presus de viaţa lor salvarea semenilor”, se arată într-un comunicat al SPP. 

În contextul epidemiei cu noul coronavirus, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a ţinut o conferinţă de presă în care a arătat, printre altele, că avem trei focare de infecţie, că vor face câte 1.000 de angajări la direcţiile de sănătate publică şi serviciile de ambulanţă şi că au fost demarate investiţiile în spitalele de suport pentru ca acestea să fie pregătite să primescă bolnavi de COVID-19.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite