Sorin Oprescu: „USL este imuabilă şi perenă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a răspuns, plastic, speculaţiilor privind o iminentă separare a partidelor alianţei de la guvernare.

„USL-ul este imuabil şi probabil că, fiind peren, socotiţi şi dumneavoastră“, a spus Sorin Oprescu.

Reacţia lui Oprescu vine ca urmare a discuţiei iniţiate de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care a accentuat nemulţumirile generate de primirea lui Mihai Stănişoară în PNL.

„Nu cred că putem vorbi de o migraţie a pedeliştilor în PNL, dar eu vă pot spune foarte sincer, eu nu sunt foarte fericit sau n-aş fi foarte fericit dacă aceste intrări în PNL din partea PDL s-ar înmulţi, pentru că poate să reprezinte un risc pentru USL. Într-un judeţ unde un lider important PDL a fost ani de zile într-un scandal foarte mare, într-o luptă serioasă şi cu PNL şi cu PSD şi de a doua zi să intre în USL e o problemă şi dacă aceste cazuri se înmulţesc începem să avem probleme în judeţe şi atunci există riscul foarte mare să apară fisuri din judeţe“, a declarat duminică Liviu Dragnea, într-o emisiune TV.

Liviu Dragnea se referă la membrii filialei PSD Mehedinţi care nu au acceptat fără rezerve  decizia PNL de a primi adversarul principal, pe Mihai Stănişoară,  în rândurile USL.

Crin Antonescu a replicat, în cursul zilei de astăzi, că nu vor fi atraşi în formaţiunea liberală decât oamenii care au convingeri solide în zona dreptei. Totodată, el a arătat că au fost înregistate precedente, privind cooptarea democrat-liberalilor, şi la colegii din PSD.

„Eu nu am stat să număr câţi oameni din PDL au venit până acum în PNL şi câţi în PSD. S-ar putea să avem rezultate surprinzătoare. Au fost numai două veniri, una s-a întâmplat de mult, de fapt, vorbim doar de una, şi anume aceea a domnului Stănişoară. Atât“, a spus Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite