Sorin Grindeanu: Nu mă interesează nicio funcţie. România are acum nevoie de soluţii, nu de o nouă împărţire pe sub masă a ciolanului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook / Sorin Grindeanu
Foto Facebook / Sorin Grindeanu

Deputatul PSD, Sorin Grindeanu, a anunţat, joi seară, că nu este interesat de vreo funcţie, ”cu atât mai puţin de cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor” şi a subliniat că întotdeuna va ocupa funcţii în care este ales prin vot. Grindeanu mai crede că, în acest moment, România are nevoie de soluţii, nu de împărţire ”a ciolanului”.

”O precizare, pentru că văd că deja a început sarabanda speculaţiilor pe surse. Nu mă interesează nicio funcţie, cu atât mai puţin cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Voi ocupa întotdeauna doar poziţii legitimate prin vot sau date prin forţa unor majorităţi.  Nu funcţii trase din căciulă, aşa cum au făcut cei de la PNL şi USR!”, a scris Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Social- democratul a adăugat că în acest moment, România are nevoie de soluţii.

”România are acum nevoie de soluţii, nu de o nouă împărţire pe sub masă a ciolanului!”, a scris Grindeanu.

În urmă cu o săptămână, Sorin Grindeanu a declarat, la Parlament, că social-democraţii vor avea un candidat pentru şefia Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban şi că nu îl vor susţine pe Florin Roman pentru a prelua interimatul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite