Sorin Grindeanu, despre atacurile lui Ponta la PSD: Bagă sula în coaste pentru a rupe voturi să intre în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grineanu a răspuns la Adevărul Live la insinuările liderului ProRomânia Victor Ponta, care afirma ieri că social-democraţii îşi doresc să piardă alegerile. Potrivit lui Grindeanu, Victor Ponta „bagă sula în coaste PSD-ului” pentru a mai rupe din voturile stângii astfel încât să poată trece pragul electoral.

Întrebat vineri la Adevărul Live cum comentează afirmaţia lui Victor Ponta conform căreia PSD şi-ar dori să piardă alegerile, Sorin Grineanu a explicat că strategia liderului ProRomânia este de a rupe voturi.

„Toate declaraţiile lui Victor Ponta le privesc din dorinţa de a face pragul electoral ProRomânia, din dorinţa, spunea domnul Iliescu în '90, de a băga sula în coaste, PSD-ului de data aceasta, de a rupe voturi din zona de stânga astfel încât ProRomânia să acceadă în Parlament. Toate aceste declaraţii nu au niciun fond. De dorim să câştigăm, sperăm să avem o diferenţă confortabilă între noi şi cei de pe locul doi. Tabloul complet îl vom vedea după ce se închide numărătoarea. PSD îşi doreşte să guverneze pentru că este singurul partid care are un program de guvernare foarte bine pus la punct”, a precizat Grindeanu la Adevărul Live.

Ieri, Victor Ponta susţinea la Adevărul Live ideea unui blat între PSD şi PNL.

„A fost un blat asimetric. În sensul în care domnul Ciolacu şi cei din jurul lui spunea să tăcem din gură, să o încasăm de la Iohannis. A fost faimosul fake-moţiune. Să faci o moţiune de cenzură dar să nu te prezinţi la ea. Cu scopul de a nu trece. Şi acum participă la alegeri pentru a nu le câştiga. Nu cumva să-i deranjeze. Nu ştiu cine le-a băgat în cap. Probabil nişte securişti, ăia care se jură ei la icoane. Le-au spus fiţi atenţi, staţi cuminţi, lăsaţi să vă bată Iohannis, nu spuneţi nimic, că după 6 se ceartă USR cu PNL şi vă cheamă pe voi să votaţi Guvernul şi mai vă dau şi vouă nişte funcţii. Eu cred că nu o să le dea nimic. Şi nici nu merită dacă mă întrebaţi, dar nici opoziţie nu au făcut”, a declarat Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite