Sondaj CSCI: Trei din cinci români sunt mulţumiţi de cum a deszăpezit Guvernul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape trei din cinci români sunt mulţumiţi de modul în care guvernul a gestionat procesul de deszăpezire, arată un sondaj realizat de CSCI.

56% dintre persoanele chestionate au o părerea bună sau foarte bună despre activitatea din ultima săptămână a guvernului condus de Victor Ponta. În schimb, 40% dintre aceştia consideră că activitatea guvernului a fost destul de proastă sau foarte proastă în această perioadă. Un procent redus, de 4%, s-a abţinut de la a da vreun răspuns.

Totuşi, procentajul creşte când vine vorba despre implicarea premierului în şedinţele comandamentului de deszăpezire. Astfel, 74% dintre cei intervievaţi sunt de părere că premierul a făcut bine implicându-se în aceste şedinţe, în timp ce 23% consideră că a greşit prin implicarea sa.

De asemenea, un procentaj de 78% consideră că guvernul Ponta s-a descurcat mai bine cu deszăpezirile, în timp ce 18% sunt de părere că Executivul condus de Emil Boc a avut o prestaţie mai bună decât cel actual.

Sondajul a fost realizat pe baza unui număr de 990 de interviuri, eroarea tolerată fiind de 3,3% la un nivel de probabilitate de 95%. De asemenea, sondajul a avut loc în intervalul 30 ianuarie – 2 februarie 2014.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite