Senatorul Cristian Bodea: „Cei care nu-l mai vor pe Antonescu preşedinte PNL fac propagandă PSD-istă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul liberal Cristian Bodea îi acuză pe colegii săi din PNL care deplând ieşirea de la guvernare de propagandă PSD-istă.

Potrivit senatorului Cristian Bodea "După ruperea USL, aparatul PNL e demoralizat şi mulţi preferă să creadă propaganda pesedistă. Primarii şi preşedinţii de consilii judeţene se simt ca şi căţelul înţărcat. Sunt frustraţi că au fost scoşi de la guvernare, că au rămas fără bani, că nu mai sunt puternici, că sunt ai nimănui. Bocesc toţi ca la înmormântare, prin filiale… Şi dau toţi vina pe Crin Antonescu…”, notează evz.ro.

El acuză dur “care guvernare, care bani? Ce banii naibii v-au promis Ponta şi Chiţoiu? Ce bani v-a trimis Dragnea? Mărunţişuri. Bani de doi bani”.

Pe cei care vor să-l dea jos pe Antonescu, Bodea îi acuză de propagandă în favoarea PSD. “Pe cine  vreţi să puneţi în loc? Dar să îmi iasă preşedinte de ţară, nu să mă ducă slugă la Ponta”, spune Bodea.

"Ori luptăm până la capăt, ori ne lăsăm de politică! Ori rămânem un partid de nişă şi ne orientăm după ciolanul aruncat de alţii mai mari, ori ne ridicăm în picioare şi le ţinem piept socialiştilor! Ori suntem uniţi, ori suntem doar o haită de lupi flămânzi!… Acum e momentul decisiv pentru liberali! Dacă nu ne dovedim puternici în 2014, vor trece câteva cicluri electorale până când românii vor mai avea încredere în seriozitatea şi maturitatea noastră.”, mai notează evz.ro. Boea spune că PNL trebuie să  dea preşedintele României şi ţara să fie liberală în 2016. 

Primul sondaj de opinie după ruperea USL. Cine e de vină

Crin Antonescu, la Adevărul Live: Dacă Iohannis are în mod clar mai mult ca mine, mergem pe el la prezidenţiale

Crin Antonescu: „Nu am văzut pe cineva care să aibă o cifră mai mare decât mine la intenţie de vot”

Crin Antonescu: Ce surprize pregăteşte PNL în bătălia pentru Cotroceni 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite