Senator PSD: Nu parlamentarii fură, că nu au cum; cereţi politicieni adevăraţi, nu „substitute”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Gabriela Creţu a afirmat, pe Facebook, într-o dispută pornită pe tema actualului Executiv condus de tehnocraţi, că, dacă se fură în România, nu parlamentarii fac acest lucru, ci Guvernul "e în risc", afirmând că cetăţenii au nevoie de politicieni, "nu de substitute".

Afirmaţiile au fost făcute pe pagina de Facebook a unui realizator TV, care afirma că doreşte ca specialiştii să devină regula la Palatul Victoria.

"Stimabililor, unii sunteţi o dovada a esecului sau absentei oricărei educatii despre societatea în care trăiţi. Despre democraţie, nu mai vorbesc. Oamenii sunt diferiţi, au interese diferite. Politica este despre alegerile fundamentale pe care trebuie sa le facem pentru ca aceşti oameni sa traiasca împreună, în pace... "specialistii" sunt instrumentele pe care cei care fac alegerile le pot utiliza pentru elaborarea proiectelor şi implementarea lor, nu decidenţii. .. Cereţi politicieni adevăraţi, nu substitute", a afirmat senatorul PSD Gabriela Creţu.

Ea spune că "orice Executiv politic a fost mai bun, mai eficient şi mai adaptat interesului public" decât Guvernele tehnocrate. Gabriela Creţu continuă afirmând că este nevoie de un Parlament puternic, care să poată controla Executivul, acesta fiind "în risc" de a fura în România.

"Nu parlamentarii fură, dacă se fură! Că nu au cum! Executivul este în risc! Dacă vrem să exercităm control serios asupra acestuia, atunci încetaţi să subminaţi Parlamentul. Nu sunteţi niciunii dintre cei de aici atât de lipsiţi de cultură politică încât să nu ştiţi ce faceţi", spune Gabriela Creţu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite