Senator PSD, despre crima din Caracal: Din păcate, nu avem sectoristul, care ştia foarte clar ce se întâmplă la el în zonă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiţiei, susţine că prezenţa unui poliţist de proximitate ar fi ajutat la salvarea tinerei din Caracal, răpită, violată, ucisă şi dizolvată în acid, după toate informaţiile.

„E o chestie care ţine de Poliţie. Eu am început să lucrez ca procuror prin 1995. Îmi aduc aminte că am participat la o acţiune a Poliţiei în judeţul Ilfov, să prindă pe unul care furase, tâlhărise. Şi a venit sectoristul şi i-a spus poliţistului de la Capitală: «Nu intri prin curte, pentru că nenea cutare are o uşă de ieşire prin baie şi iese în curte la nu ştiu cine, iar de acolo pe malul apei şi l-aţi pierdut. Trebuie să mergeţi în stânga şi-n dreapta!». Am rămas uluit la vremea respectivă de cât de bine ştia poliţistul locul. Informaţia tehnică trebuie coroborată cu informaţia din teren, iar aici e treaba 100% a Poliţiei. Din păcate, nu avem poliţistul de proximitate, sectoristul, care ştia foarte clar ce se întâmplă la el în zonă“, a spus senatorul PSD Robert Cazanciuc la Digi 24.

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, poreclit „Popicu”, s-a născut în anul 1953 şi trăia de ani buni singur, din cauza comportamentului agresiv pe care-l avea faţă de soţia şi copiii săi. În ciuda dovezilor de necontestat, descoperite de anchetatori în curtea lui, Dincă nu-şi recunoaşte faptele.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite