Senator PSD, către preşedintele Ungariei: Transilvania a fost, este şi va fi mereu românească VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Calin Maties FOTO Facebook
Calin Maties FOTO Facebook

Senatorul PSD Călin Mătieş a participat, sâmbătă, la Alba Iulia, la ceremonia organizată u prilejul dezvelirii statuii principelui Gabriel Bethlen, manifestări la care a luat parte şi preşedintele Ungariei, Katalin Novak. Mătieş a oferit preşdintelui un buchet de flori şi i-a transmis că ”Transilvania a fost, este şi va fi mereu românească”.

Potrivit www.ziarulunirea.ro, senatorul PSD de Alba Călin Mătieş s-a aflat, sâmbătă, la Alba Iulia, de Ziua Unităţii Reformate Maghiare, unde s-a întâlnit pentru câteva secunde cu preşedintele Ungariei, Katalin Novák, la momentul dezvelirii statuii principelui transilvănean Gábor Bethlen. 

După ce i-a dăruit preşedintelui un buchet de flori cu tricolor, Mătieş i-a transmis că ”Transilvania a fost, este şi va fi mereu românească”.  

”Am dat flori doamnei prşedinte şi i-am urat bun venit. Aş vrea să pun pe Avram Iancu că sunt 150 de ani şi Cetatea avea nevoie de Avram Iancu”, a declarat Călin Mătieş, afişând un portret al lui Avram Iancu, pe care l-a aşezat lângă statuia dezvelită.  

Mătieş a fost îmbrăcat în costum popular românesc.

VIDEO

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite